Care sunt cele mai importante avantaje de care se bucura utilizatorul unui ascensor modern
10 aprilie, 2017
Top 4 avantaje oferite de instalarea unui ascensor de marfa MP IFMA
10 aprilie, 2017
Ascensoarele moderne faciliteaza deplasarea persoanelor in interiorul cladirilor cu mai multe etaje. Ele garanteaza siguranta si permit transportul rapid, intr-o lume in care fiecare secunda trebuie valorificata. Iata cum usureaza viata de zi a fiecaruia dintre noi, ascensoarele moderne.

Ofera confort


In lumea moderna, cautam confortul in tot ceea ce face. Asa cum gadgeturile sunt destinate sa ne usureze din ce in ce mai mult munca, ascensoarele ne ofera si ele confort, in ceea ce priveste deplasarea intre etaje. Desi urcatul pe scari este sanatos, aceasta este o activitate pe care nu toti oamenii au capacitatea fizica de a o face. Liftul este, deci, o solutie utila pentru persoanele cu dizabilitati de ordin fizic, fiind un mod de a le facilita accesibilitatea in anumite incinte.
Nu putem nega faptul ca cei mai multi dintre noi alegem sa folosim ascensoarele pentru confort. Doar prin apasarea unui buton poti ajunge, in doar cateva secunde, la etajele superioare ale cladirii, fara sa fie nevoie sa depui efort pentru a urca o multime de trepte.

Cu siguranta copiii si varstnicii sunt principalii beneficiari ai acestor avantaje, insa ele sunt foarte utile in orice institutie publica, restaurant, hotel etc, pentru orice categorie de varsta.

Sunt rapide si sigure


Pe langa confortul pe care il ofera, ele sunt si foarte sigure. Urcatul treptelor poate deveni periculos, mai ales atunci cand nu exista o balustrada de sustinere, asa cum se intampla in majoritatea cladirilor cu design modern. Lifturile ofera siguranta si rapiditate, fapt care le face sa fie cele mai bune inlocuitoare ale scarilor. Daca atunci cand urci sau cobori pe trepte exista riscul de a te accidenta, in cazul utilizarii liftului acesta este complet inexistent.

Desi in cazul lifturilor mai vechi, acest lucru nu se intampla intotdeauna, deoarece, din cauza uzurii se pot opri intre etaje, lifturile moderne au o oprire exacta, astfel ca nu va fi nevoie decat sa pasesti pentru a intra sau a iesi din ele.

In cazul cladirilor de birouri in special, ascensoarele isi gasesc functionalitatea cu succes, pentru ca angajatii sa poata ajunge de la un etaj la altul intr-un timp foarte scurt. Lifturile din hoteluri sunt, de asemenea, nelipsite, pe langa persoane ele transportand si bagajele vizitatorilor.

Blocurile cu multe etaje sunt alte locuri in care ascensoarele exista, sau ar trebui sa existe, pentru ca locatarii sa se bucure de tot confortul de care au nevoie.

Acestea sunt doar cateva dintre raspunsurile la intrebarea: De ce sa instalati un ascensor? . Pentru a le afla si pe celelalte, contacteaza expertii MP IFMA.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.