MP launches a new range of car “FULL AMBIENTUM”
24 octombrie, 2018
Servicii de top oferite clientilor MP IFMA in 2019
21 decembrie, 2018
MP gave a presentation at the 9th Symposium on Lift & Escalator Technologies 2018, w
hich took place on the 19th and 20th of September in Northampton (UK). Around 130 international representatives from leading multinational lift companies, part manufacturers, installation companies, consultancy companies, associations, certification bodies and members of the university community were present.
This event has put MP firmly on the international map of the lift sector, showing the capacity of MP's team to take on new technological challenges.
Presentations dealt with topics of great relevance, such as engineering, vertical traffic, simulations, safety, maintenance, etc. In terms of presentations, MP focused on new approaches for complying with EMC requirements.
 
 
MP's presentation dealt with MP's achievements in terms of meeting the particular requirements of the ITER project, innovation in classification and the development of new test instruments. During this project, an innovative process has been applied for analysing requirements and simulating different scenarios, which have allowed us to achieve a high level of efficiency in tests, where requirements have been met.
Our colleagues, Carlos Feria, who gave the presentation, and Rowan Lebbink, who was also present at the event, both represented MP at the Lift Symposium.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.