Control de la distanță prin telecomandă

Sistem emergenta
automata

Ascensoare si elevatoare auto proiectate pentru mobilitatea vehiculelor. Cu sau fără șofer

Ascensoarele si elevatoarele auto MP IFMA sunt proiectate pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor, atât la nivelul accesibilității și confortului cât și prin performanțele tehnice.
iconomontacochespasos021

Securitate


Salvarea automată a pasagerilor.
iconohotelpasos032

Semnalizare


Semnalizarea palierelor.
iconopublipasos013

Acuratețe


Acuratețe a opririi cabinei la statie.
iconomontacochespasos4

Protecție


Cabine proiectate special pentru a vă proteja mașina.

Alegeți modelul de lift sau elevator auto care se potrivește cel mai bine nevoilor Dumneavoastră


Fie că este vorba despre clădiri rezidențiale, despre centre comerciale sau clădiri de birouri, un ascensor auto este soluția ideală pentru a eficientiza sistemul de parcare și pentru a simplifica problema transportării mașinilor.

Un sistem de elevatoare auto este indicat pentru construcțiile care nu au spațiul necesar pentru a amenaja parcări pentru masini afară, în aer liber, dar au posibilitatea să adăpostească o parcare subterană sau supraetajată. Principalul avantaj al unui elevator auto este faptul că permite accesul într-o parcare cu mai multe nivele fără să se piardă spațiul pentru rampă.

Lifturile pentru autovehicule sunt proiectate și realizate de cei mai buni specialiști în acest domeniu. Datorită tehnologiei de ultimă generație pe care se bazează, modelele de lifturi auto pentru masini oferite de noi sunt robuste, silențioase, foarte precise (acuratețe a opririi cabinei la stație) și garantează transportarea autoturismelor în condiții de maximă siguranță. Variantele de ascensoare auto proiectate de MP IFMA pot fi controlate la distanță, prin telecomandă, astfel încât orice utilizator să se bucure de confort.

Modelele de lifturi auto oferite de MP IFMA sunt economice, necesită un consum redus de energie și ajută la utilizarea maximă a spațiului disponibil, întrucât au un design inovativ și modern.