Lideri mondiali în soluții personalizate

MP este lider în acest domeniu. Experiența, cunoștințele și adaptarea la spațiile disponibile fac ca soluțiile noastre pentru clădirile existente fără ascensoare să fie cele mai optimizate, eficiente și confortabile și să aibă o estetică îngrijită și personalizabilă.

De ce să instalați un ascensor?

O calitate a vieții mai bună:

Ascensoarele noastre sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie, contribuind astfel zi de zi la creșterea calității vieții.

Creșterea valorii locuinței:

Prețul locuinței dvs. va crește datorită îmbunătățirilor implicate de instalarea unui ascensor.

Locuințe mai accesibile și mai confortabile:

Persoanele în vârstă și cele cu mobilitate redusă pot beneficia de mai multă mobilitate.

Avantajele oferite de un ascensor:

Urcarea sau coborârea valizelor sau a pachetelor, a cărucioarelor pentru copii etc.

Soluția inteligentă este să alegeți liderul în reabilitări.

Suntem fabricanți, cu C+D+I proprii.

Proiectăm și fabricăm ascensoare pentru dumneavoastră. Și ne place să înfruntăm noi provocări alături de dumneavoastră.

Puțuri dificile? Soluții simple.

Suntem experți în puțuri dificile. Și putem să oferim soluții eficiente la cele mai complicate proiecte.

Toate produsele și serviciile de care aveți nevoie.

Cu MP, lider în reabilitarea clădirilor, beneficiați de cea mai largă gamă de produse și servicii.

De ce are nevoie proiectul dumneavoastră?
Avem un model de ascensor prefect pentru dumneavoastră.

Unde se poate instala un ascensor? Vă oferim câteva idei.

DESCĂRCAȚI CATALOGUL NOSTRU DE AMPLASĂRI ALE ASCENSOARELOR

Cum decurge procesul?

0

Studiu de fezabilitate

Analizăm condițiile și spațiile din clădire, precum și circulația persoanelor din aceasta pentru a vă oferi cele mai bune alternative. Contactați-ne pentru a stabili vizita unui tehnician comercial, care va efectua un studiu fără niciun fel de obligație și va căuta cea mai bună soluție.

0

Propunere

După finalizarea studiului vă oferim o propunere în care se ține cont de aspectele structurale, trafic, consum, instalații, reglementări … Vă vom propune cea mai bună soluție.

0

Luarea deciziei

Suntem la dispoziția dvs. pentru a vă prezenta soluțiile alternative, motivele și propunerea noastră în detaliu, precum și a vă răspunde la toate întrebările. Vă oferim participarea noastră la ședințele asociației de proprietari pentru a explica tuturor soluția pe care o propunem.

0

Autorizații și subvenții publice

Căutarea și solicitarea subvențiilor.

Consiliem sau ne ocupăm de formalitățile pentru obținerea autorizațiilor și permiselor, lucrările de inginerie și civile, arhitecți, proiecte.

0

Finanțare

Oferim cele mai bune condiții de finanțare grație acordurilor pe care le avem cu instituții financiare.

0

Execuție

Dispunem de personal excelent care, împreună cu alți colaboratori, execută modernizarea în mod eficient și rapid. Depășim orice așteptări.

Aveți întrebări? Suntem încântați să vă răspundem!

După obținerea autorizației de construire și pregătirea puțului în care va fi amplasat ascensorul, instalarea ascensorului durează între două și patru săptămâni.

MP oferă ascensoare pe măsură, personalizate și adaptabile la nevoile fiecărei clădiri. Proiectare versatilă pentru a obține cabine spațioase și o deschidere maximă a ușii, combinate cu siguranță, confort și estetică în concordanță cu mediul înconjurător în toate proiectele noastre.

Da, ascensoarele proiectate de noi se adaptează la profilul puțului: cabinele trapezoidale, triunghiulare, circulare sau cu orice altă formă, sunt soluția ideală pentru puțurile neregulate.

MP ASCENSORES oferă ascensoare care funcționează cu curent monofazat de 220 V, cu consum redus, acționare electrică sau hidraulică, fără să fie nevoie să se instaleze o nouă linie electrică.

Ascensoarele MP sunt echipate cu sisteme automate de salvare care duc ascensorul la cel mai apropiat etaj și deschid ușile pentru a putea ieși pasagerii.

În afara de un catalog cuprinzător de modele de cabine, MP ASCENSORES dispune de o gamă largă de finisaje personalizate pentru decorarea cabinelor.

MP oferă ascensoare ecoeficiente, cu consum redus. Oferim ascensoare echipate cu cele mai recente inovații în materie de eficiență energetică: iluminat inteligent (cu led-uri), sisteme de administrare a stării de stand by și sisteme de recuperare a energiei electrice.

Da, avem instrumente de analiză a duratei de viață (Eco-Indicator 99), cu care putem evalua profilul ecologic al produselor noastre pentru a garanta respectarea Directivei 2009/125/CE.

O clădire cu ascensor oferă mai multă siguranță și confort locatarilor de orice vârstă, de la bebeluși la persoane în vârstă. O clădire cu ascensor este și mai atractivă pentru noi locatari. Pentru multe familii cu copii sau persoane în vârstă, siguranța și confortul pe care le oferă un ascensor reprezintă diferența dintre a cumpăra un apartament sau a căuta mai departe.

Acum se poate instala un ascensor în orice clădire. Și este mai ușor decât ați crede. MP ASCENSORES vă oferă consiliere și coordonare în toate etapele proiectului, de la planificare până la instalare și întreținere.

Contactați-ne și o veți primi în cel mai scurt timp.

Estetică: posibilități infinite pentru proiectele dvs.

Descoperiți gama noastră de cabine, cutii de comandă și paliere
și folosiți aplicația noastră CarDesigner pentru a proiecta dvs. înșivă cabina ascensorului.

Suntem aici ca să vă ajutăm.
Scrieți-ne sau sunați-ne la +40 21 312 07 01.

Imagine CAPTCHA

Acest lucru ne ajută să prevenim spam-ul, vă mulțumim.