O tehnologie de viitor în serviciul dumneavoastră

„Connected lifts” sau „Ascensoare conectate” este modul în care IoT (internetul obiectelor) devine realitate într-un ascensor. Prin intermediul acestei tehnologii ascensorul poate comunica, oferind informații în timp real despre utilizarea și starea sa. Acest lucru duce mentenanța preventivă la un alt nivel și deschide ușa către o nouă generație de servicii.

DORIȚI INFORMAȚII PERSONALIZATE?

Conectivitate directă

Viață utilă mai îndelungată a ascensorului

Mentenanță preventivă la distanță

Aplicabil ascensoarelor noi și existente

Întrebări frecvente

La prezent și la viitor. Tehnologia „connected lifts” este deja o realitate, deoarece fabricanții, instalatorii și companiile de întreținere a ascensoarelor o aplică și beneficiază de posibilitățile pe care le oferă. Deși astăzi este deja un fapt împlinit, se prevede că această tehnologie va oferi în viitor noi caracteristici și avantaje.

De nimic special. Dacă clădirea dvs. poate fi echipată cu un ascensor, atunci poate avea un ascensor conectat. Iar tehnologiile și mijloacele actuale de instalare a unui ascensor într-o clădire fac ca acest lucru să fie posibil în majoritatea cazurilor.

În funcție de marca ascensorului, fabricantul poate dispune de echipamente de conectivitate suplimentare cu care să transforme ascensorul într-un „connected lift”. MP dispune de acest tip de echipamente, compatibile cu toate ascensoarele MP și anumite ascensoare ale altor fabricanți.

Ascensorul și firma de mentenanță comunică în mod direct. Astfel, starea ascensorului poate fi monitorizată de la distanță și în timp real, detectându-se automat orice problemă. În plus, astfel se pot efectua anumite lucrări de întreținere la distanță. Acest lucru facilitează întreținerea ascensorului, optimizând operativitatea, siguranța și viața utilă ale acestuia.

Este vorba de conectarea ascensoarelor cu alte sisteme prin intermediul Internetului, în beneficiul persoanelor. Progresul din domeniul telecomunicațiilor transformă telefonul analogic tradițional, obligatoriu în ascensoare, într-o linie de transmitere a vocii și a datelor prin care ascensorul poate să transmită și să primească aceste informații. Acest lucru pregătește ascensorul pentru menținerea protocoalelor M2M (machine 2 machine), ceea ce permite la rândul său intrarea în „Internetul obiectelor” (IoT), posibilitatea ca echipamentele să comunice între ele prin intermediul Internetului. Acest lucru servește pentru perfecționarea protocoalelor și sistemelor de întreținere ale ascensoarelor.

Tehnologia nu are un preț ridicat, iar întreținerea acesteia constă din menținerea activă a unei linii telefonice. Toate ascensoarele noi marca MP sunt complet echipate pentru tehnologia „connected lifts”. În ceea ce privește ascensoarele mai vechi, MP dispune de echipamente de conectivitate suplimentare, care transformă ascensoarele existente în ascensoare conectate.

Conectivitatea are loc prin linia telefonică a ascensorului.

Îmbunătățește funcționarea ascensoarelor. IoT sau Internetul obiectelor reprezintă utilizarea Internetului în scopul comunicării între echipamente. Vorbim de lucruri pe care le folosim în viața de zi cu zi, ca de exemplu ascensoarele. Un ascensor conectat poate comunica cu serviciul de întreținere sau poate primi informații despre ora la care să-și reducă nivelul de zgomot, de exemplu. IoT oferă noi posibilități în ceea ce privește funcționarea și întreținerea ascensoarelor.

În afară de controlul la distanță al stării ascensorului și al posibilelor probleme timp de 24 de ore pe zi, tehnologia noastră ne permite să cunoaștem în permanență necesitățile ascensorului, oferindu-vă astfel un contract personalizat.

Inovații MP care ne conectează

PANOUL DE COMANDĂ
MP ECOGO


Este creierul ascensorului, un panou de comandă digital cu conectivitate totală, care este considerat a fi unul dintre cele mai bune de pe piață. Prin intermediul liniei telefonice a ascensorului, transmite date despre utilizarea și starea acestuia și permite intervenții de întreținere și reparații la distanță.

MULTE INFORMAȚII

SUPLIMENTUL DE
CONECTIVITATE MP


În cazul ascensoarelor mai vechi, fără panou de comandă digital ca MP ecoGO, echipamentul nostru suplimentar oferă conectivitatea necesară pentru ca ascensorul să poată transmite și primi date. Este compatibil cu ascensoarele MP și de alte mărci.

MULTE INFORMAȚII

PLATFORMA
MP


Am creat o platformă în cloud prin care ascensoarele noastre comunică cu echipamentul tehnic. Aceasta prelucrează datele transmise de fiecare ascensor și le face accesibile. În afară de aceasta, permite efectuarea la distanță a lucrărilor de reparații și întreținere, prevenind astfel posibile defecțiuni și optimizând viața utilă a ascensorului.

MULTE INFORMAȚII

FIIND CONECTATE CU DUMNEAVOASTRĂ, VALORILE NOASTRE AU ȘI MAI MULT SENS.

Ne place să întreținem o relație specială cu clienții și utilizatorii noștri, să fim mereu aproape de ei pentru a le oferi cel mai bun serviciu posibil. Ascensorul ne-a ținut mereu în legătură cu publicul, iar cu tehnologia „connected lifts” putem fi mai aproape decât niciodată de ei.

Lumea ascensoarelor este pasiunea noastră. De aceea imaginăm noi soluții care să le facă viața mai bună clienților noștri și le transformăm în realitate. Conectivitatea ascensoarelor noastre este rezultatul acestei inovări și ne deschide drumul pentru îmbunătățirea confortului, fiabilității și durabilității acestora.

Este o valoare care acoperă întreaga noastră muncă. Este viața și sănătatea angajaților noștri, precum și a clienților și utilizatorilor noștri. Conectivitatea ascensoarelor noastre ne permite să le controlăm în permanență pentru a preveni posibile probleme. Așa sunt mai sigure și sunt operative în permanență.

Ne ținem de cuvânt cu lealitate și transparență față de clienți și furnizori. Suntem aliați cu interese comune. O tehnologie care permite ascensorului să comunice direct și care ne oferă transparență totală și capacitate de lucru mai mare.

Nu ne mulțumim să facem ceea ce se așteaptă de la noi și de la ascensoarele noastre, ci încercăm să facem totul extraordinar de bine. Ascensoarele noastre conectate reprezintă un pas înainte pe acest drum și de aceea suntem una dintre primele companii care le instalează în mod generalizat.

Ascensoarele conectate

Ascensoarele conectate sunt mult mai mult decât conectarea ascensorului la internet,
sunt o modalitate de a vă oferi un serviciu mai personalizat, adaptat pe deplin nevoilor dvs.

DESCĂRCAȚI DOSARUL NOSTRU

Dacă doriți informații pentru a le imprima sau a le retrimite, vă rugăm să descărcați dosarul nostru în PDF.

Descărcare PDF

Suntem aici ca să vă ajutăm.
Scrieți-ne sau sunați-ne la +40 21 312 07 01.