Care sunt pasii necesari pentru modernizarea unui lift uzat?
10 aprilie, 2017
Cum iti poate usura viata de zi cu zi un ascensor modern
10 aprilie, 2017
Ascensoarele sunt echipamente special destinate pentru a conferi utilizatorilor un grad sporit de confort. Montate in blocuri de locuinte, hoteluri, centre comerciale, spitale si nelipsite din sediile institutiilor sau ale birourilor, aceste inventii moderne sunt menite sa micsoreze si sa eficientizeze timpul de deplasare intre etajele unei cladiri, oferind o serie de facilitati pentru utilizatori.

5 beneficii pe care le ofera utilizatorului un ascensor modern


Faciliteaza accesibilitatea - Unul dintre cele mai evidente avantaje pe care le are un ascensor modern este acela ca asigura accesibilitatea in diverse zone ale unei cladiri inalte. Urcatul pe scari poate deveni destul de obositor pentru cineva care trebuie sa se deplaseze de mai multe ori pe zi de la un etaj la altul. Afisajul electronic si sistemul de comanda cu interfata simpla si intuitiva fac ca aceste ascensoare moderne sa fie usor de folosit de catre oricine.

Sporeste confortul - Lifturile moderne permit in primul rand deplasarea persoanelor care nu doresc sau nu au capacitatea fizica de a urca treptele care sa-i duca la etajele superioare. De asemenea, ascensoarele de ultima generatie au o configuratie care faciliteaza transportarea obiectelor mai grele, cum ar fi pachete sau colete grele si voluminoase, care sunt foarte dificil de transportat cu mainile.

Garanteaza siguranta - Spre deosebire de lifturile clasice, al caror randament a scazut odata cu trecerea timpului si care nu mai functioneaza in parametrii optimi, ascensoarele de ultima generatie incorporeaza tehnologii si mecanisme performante. Acestea vin in scopul asigurarii duratei de viata a aparatelor in sine, dar mai ales pentru a proteja utilizatorii. Cu ascensoarele moderne, riscul blocarii intre etaje sau a altor defectiuni care afecteaza buna sa utilizare este foarte scazut, daca nu chiar inexistent.

Are un aspect modern - Dezvoltatorii imobiliari pun foarte mare accent pe aspectul constructiilor pe care le ridica. Cu atat mai mult, designerii de interior nu neglijeaza niciun detaliu care tine de partea estetica. Materialele si designul ascensoarelor moderne se incadreaza in toate tipurile de spatii moderne, asigurand continuitatea si uniformitatea vizuala.

Economie energetica: Ascensoare si servicii MP IFMA


Un elevator este o investitie care va aduce valoare adaugata cladirii in care este montat, tocmai prin prisma beneficiilor mai sus detaliate. Insa, un alt avantaj pe care il au aceste lifturi tine de costurile de mentenanta si de intretinere.
Concret, ele reprezinta o solutie economica deoarece au anumite tehnologii prin care scad consumul de energie, nefiind o cheltuiala financiara mare. MP IFMA detine in portofoliul de produse modele de ascensoare eco-eficiente. Ultimele inovatii in domeniu confera eficienta energetica, asigurata prin echipamente de recuperare a energiei electrice dar si sistem de gestionare a elevatorului in asteptare.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.