Cum sa previi accidentele pe scarile rulante?
10 aprilie, 2017
Care sunt cele mai importante avantaje de care se bucura utilizatorul unui ascensor modern
10 aprilie, 2017
In societatea moderna, ascensoarele nu mai reprezinta un moft, ci o necesitate. Ele asigura deplasarea rapida a persoanelor si transportarea obiectelor voluminoase. Montate in cladiri de diverse tipuri, de la blocuri si institutii publice, pana la spitale si hoteluri, lifturile mai vechi si uzate necesita anumite modificari si imbunatatiri, care sa le faca mai sigure si mai aspectuoase.

Servicii de modernizare ascensoare in 6 pasi de la MP IFMAPrimul pas care are loc de la primirea solicitarii dumneavoastra este constituit de diagnoza. In aceasta etapa, este analizata starea in care se afla elevatorul si se identifica eventualele probleme si reparatiile de care are nevoie pentru a oferi un plus de siguranta celor de il folosesc.

Luand in calcul aspectele analizate in primul pas, urmeaza sa va oferim o solutie de modernizare, mai concret o propunere de imbunatatire, conform necesitatilor dar si bugetului de care dispuneti.

Procesul decizional este cel de-al treilea pas in modernizarea unui lift. In acest moment dumneavoastra veti lua hotararea de a aplica sau nu propunerile venite din partea noastre. Suntem disponibili pentru orice lamurire suplimentara de care aveti nevoie si va vom explica de asemenea procedeele tehnice prin care vom realiza aceste imbunatatire.

Avizele si asistenta publica - este denumirea generica a activitatilor prin care incercam sa identificam posibile subventii si sa va ajutam in a le primi.

De asemenea, urmatorul pas consta in stabilirea solutiilor de finantare suplimentara, prin acorduri pe care le incheiem cu institutii financiare.

Implementarea este, de fapt, pasul in care sunt puse in aplicare toate etapele mentionate mai sus. Echipa de specialisti MP IFMA efectueaza conform proiectului lucrari calitative si durabile.

Pachetele MP IFMA de modernizare a lifturilorPachetele de modernizari ascensoare MP IFMA ofera solutii practice si convenabile din punct de vedere al costurilor. Exista sase pachete standard, insa exista posibilitatea ca acestea sa fie personalizate si adaptate in functie de nevoile si de bugetul fiecarui client in parte.

Cele 5 pachete de modernizare pentru lifturi pe care MP IFMA le ofera sunt:

KMP Enter - acest pachet vizeaza imbunatatirea aspectului ascensorului, prin montarea unor usi de palier.

KMP Emergency - dupa cum sugereaza insasi denumirea, pachetul KMP Emergency este destinat sporirii sigurantei utilizatorilor prin incorporarea unui sistem care permite comunicarea cu exteriorul.

KMP Eco&Confort - aceasta functie se ocupa de imbunatatirea opririlor in vederea reducerii consumului de energie, atunci cand liftul este in asteptare.

KMP Frame - in combinatie cu pachetul KMP Eco&Confort, ascensorul care beneficiaza de imbunatirile incluse in KMP Frame asigura rapiditatea si siguranta in timpul deplasarii.

KMP New Look - pachetul ofera servicii de redefinere functionala si de estetica a cabinei, pentru a obtine siguranta dar si un aspect modern.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.