Take the MP Way!
7 aprilie, 2017
Cum sa previi accidentele pe scarile rulante?
10 aprilie, 2017
Datoria oricarui producator de ascensoare este de a oferi cea mai buna calitate si siguranta clientilor sai. Acest lucru se realizeaza prin asigurarea unei functionari optime si prin prevederea cabinei de lift cu un confort maxim. De aceea, un producator de ascensoare trebuie sa aiba in vederea realizarii produselor sale obligatiile impuse de legislatie.
Ascensoarele marca MP IFMA sunt construite conform hotararilor aflate in vigoare, testate si adaptate noilor tehnologii si prevederi legale pentru a li se imbunatati performanta.
Care sunt principalele obligatii si responsabilitati ale unui producator de ascensoare?
Obligatiile producatorului de ascensoare sunt inscrise in Hotărârea Guvernului nr. 439/2003 privind stabilirea condiţiilor de introducere pe piaţă a ascensoarelor. Aceasta presupune ca producatorul:
1. Sa prevada interiorul cabinei liftului cu un panou de comanda ce poate fi actionat din interior.
2. Sa asigure in totalitate siguranta utilizatorilor.
3. Sa aiba grija ca proiectarea, fabricarea si montarea liftului sa se realizeze conform normelor privind securitatea si sanatatea.
4. Sa isi asume responsabilitatea proiectarii si fabricarii componentelor de securitate si sa aplice marcajul CE pe fiecare dintre acestea, dupa ce, in prealabil, a fost realizata o examinare specifica. De asemenea, tot responsabilitatea producatorului este de a intocmi in scris o declaratie de conformitate CE.
5. Sa afiseze in interiorul fiecarui ascensor un manual de instructiuni care sa cuprinda conditiile pentru o utilizare optima. Alaturi de acesta trebuie notata data la care s-a realizat ultima verificare de rutina.
6. Sa aleaga si sa permita accesul organismului notificat pentru efectuarea inspectiei in incintele de control.
Toate aceste prevederi sunt intocmite pentru ca producatorul de ascensoare sa ofere siguranta si confort clientilor sai. Acestea sunt regulile dupa care MP IFMA se ghideaza in realizarea ascensoarelor si care fac din MP IFMA un partener de incredere.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.