Care sunt principalele obligatii si responsabilitati ale unui producator de ascensoare?
10 aprilie, 2017
Care sunt pasii necesari pentru modernizarea unui lift uzat?
10 aprilie, 2017
Scarile rulante, asemenea trotuarelor rulante si lifturilor, sunt realizate pentru a usura deplasarea indivizilor pe distante lungi. In ciuda faptului ca acestea sunt construite conform unor reglementari pentru a se mentine siguranta si confortul utilizatorilor, se intampla uneori sa apara mici accidentari din cauza pierderii echilibrului ori a transportarii unor bagaje voluminoase in spatiul restrans al scarilor rulante.
Cum eviti astfel de accidentari si te asiguri ca ai parte de un drum linistit si in siguranta poti afla din acest articol propus de MP IFMA.
Cum sa previi accidentele pe scarile rulante?

1. Mergi cu fata
Fii pregatit si atent in momentul in care vrei sa pasesti pe scarile rulante. Asigura-te ca nu risti sa calci intr-un mod in care te-ai putea accidenta. Aseaza talpa pe intreaga suparafata a unei trepte si sprijina-te de balustrada pentru a putea veni si cu celalalt picior la acelasi nivel.

2. Foloseste balustrada
Atat la urcare, cat si pe parcursul deplasarii este indicat sa te sprijini cu o mana pe balustrada pentru a evita dezechilibrarea. Rolul acesteia este de a te ajuta sa ramai vertical pe trepte, in timp ce acestea urca sau coboara, in functie de directia dorita.

3. Ai grija la transportul copiilor
Transportul copiilor in carut ar trebui evitat in totalitate atunci cand vine vorba de utilizarea scarilor rulante. Exista riscul de a provoca daune copilului, tie si chiar celorlalte persoane. De asemenea, ai grija de cel mic si in momentul in care trebuie sa va deplasati tinandu-l de mana.

4. Evita piesele vestimentare care atarna
E indicat ca in cazul in care porti esarfe, fulare sau ai incaltaminte cu sireturi sa fii atent sa nu fie prinse la scarile rulante.

5. Nu transporta bagaje
In cazul in care transporti trolere, bagaje de mari dimensiuni sau forte grele, e indicat sa utilizezi liftul, intru-cat risti sa ramai blocat sau sa iti prinzi hainele la margini.

6. Intrebuintarea periilor de la capete
De-a lungul scarii rulante, de o parte si de alta, exista o perie pe care multi o considera realizata pentru curatarea incaltamintei. Aceasta are de fapt rolul de a preveni apropierea prea mare de margini.
MP IFMA furnizeaza si intretine scari rulante performante. Asadar beneficiaza de cele mai sigure si confortabile produse marca MP IFMA pentru bucuria clientilor tai.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.