Top 4 avantaje oferite de instalarea unui ascensor de marfa MP IFMA
10 aprilie, 2017
Istoria lifturilor
27 iulie, 2017
Desi de multe ori acest aspect este trecut cu vederea, cabina de lift trebuie considerata o extensie a oricarui lobby/ hol, indiferent de cladirea in care este amplasat. Ascensoarele sunt locuri pe care le “viziteaza” oricine din acea cladire, poate chiar si de mai multe ori pe zi. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care este important felul in care arata, atat in interior cat si in exterior.

5 criterii pe care sa le ai in vedere cand faci alegerile

referitoare la designul lifturilor


1. Traficul
Un studiu efectuat in Statele Unite, estimeaza ca, anual, mai mult de 18 miliarde de pasageri folosesc liftul. Asa ca, traficul dintr-o anumita cladire este unul dintre aspectele demne de luat in calcul la instalarea unui ascensor. Este important sa alegi materiale si culori care sa reziste de-a lungul timpului, impotriva efectelor care apar ca si consecinta a unei utilizari intense si de catre un numar mare de persoane.

2. Tipul de utilizatori
Ascensoarele sunt folosite doar pentru angajati si personalul intern sau si pentru vizitatori din afara, precum clienti sau parteneri ?
De asemenea, deserveste doar transportului de persoane sau si de marfa? Analizeaza necesitatile pe care trebuie sa le rezolve lifturile din cladire, inainte de a lua o decizie referitoare la designul lor.

3. Intretinerea
Ia in considerare intretinerea necesara, mai ales in selectarea elementelor de desing interior al liftului. In cazul in care acesta este intr-o cladire de birouri unde personalul de curatenie folosesc produse speciale pentru curatarea sa, atunci gama de posibilitati se extinde. Dar, daca ascensorul este folosit in parcari sau subsoluri ori locuri neincalzite, opteaza pentru materiale care sa se curete cu produse de baza.

4. Stilul cladirii
De ce este important aspectul unui lobby? Deoarece este unul dintre factorii pe care se stabileste prima impresie. Cu atatea investitii care au fost facute pentru ca acest spatiu sa arate bine, de ce nu ati acorda o atentie speciala si lifturilor, locurile unde un vizitator petrece, in medie 120 de secunde? Mentine standarde la fel de ridicate prin realizarea unui design corespunzator si pentru cabinele ascensoarelor.

5. Inlocuire si finisarea
Nimic nu este mai neplacut decat sa utilizezi un lift despre care stii ca a fost montat in urma cu doar cateva luni si care prezinta deja semne de zgarieturi accentuate sau poate urme de lovituri. Lucrurile de genul asta se intalnesc frecvent, mai ales in lifturile cu trafic mare de utilizatori. In acest sens, asigura-te ca interfata liftului este usor de inlocuit, pentru ca remedierea eventualelor reparatii sau finisaje ulterioare sa se faca rapid si fara costuri mari.

MP IFMA, ascensoare moderne si servicii de calitate


MP IFMA ofera servicii de instalare a unor ascensoare moderne, gata sa satisfaca nevoile de transport in cladirile cu mai multe etaje. De asemenea, beneficiezi de servicii de modernizare a lifturilor vechi, pentru ca ele sa tina pasul cu noile tehnologii in domeniu. Pentru intretinerea lor, expertii MP IFMA ofera consultanta si sfaturi menite sa mareasca ciclul de viata al ascensoarelor.
Contacteaza echipa MP IFMA si cere o oferta de pret personalizata.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.