Alegerea lifturilor in proiectarea unor cladiri noi de birouri
11 septembrie, 2019
Dimensiuni si capacitati ale ascensoarelor
10 decembrie, 2019
One year later, MP participated in the Interlift trade fair, the most important event in the lift sector which took place October 15 to 18 in Augsburg, Germany.


The trade show was a success, with more than 20,000 visitors and 577 exhibiting companies from 48 countries, spread over 46,500 m2.

MP was present with a 286 m2 booth located in Hall 5. Due to the large number of visits that we received in the previous edition, this year we decided to take a step forward and expand in size in order to receive and better serve all our existing and potential clients.

The booth had two areas separated by a red walkway, one was reserved for a work and product demonstration area, and the other was to strengthen the relationship with the client in a more relaxed space.

feria
stand interlift2
FERIA 3
FERIA 4

These are the products that were presented:

-The ecoGO smart maneuver, in its version for pits and confined spaces, under the EN81-21 standard with the most advanced SAB II safety system, which is the evolved version of its predecessor SAB I.

-In this same space, we emphasized hollow shaft security for the installer and maintainer with a 360º demonstration video (with glasses)

-Last innovations applied to the MPGO! Evolution Model, Gearless lift without a machine room, coinciding with the tenth anniversary of the birth of its first version.


 

The main idea that we demonstrated at the trade show is: :“MP YOUR SMARTCHOICE”


If you want to see more videos visit our Youtube channel.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.