Kituri de modernizare

Kiturile MP sunt un sistem practic, confortabil și economic, care vă permite să vă modernizați ascensorul conform nevoilor dumneavoastră. Datorită acestor kituri veți putea să alegeți și să modificați aspecte tehnice și estetice specifice, putând păstra tot ceea ce continuă să funcționeze corect și cu un confort total. Fiecare kit include tot ceea ce este necesar pentru a face aceste ajustări și respectă garantat reglementările actuale. Dvs. trebuie doar să decideți cum doriți să fie ascensorul dvs. … și să vă bucurați de rezultat.

KMP Eco&Confort

Include: Grup de tracțiune / Instalație electrică.
Îmbunătățește eficiența energetică a ascensorului, confortul și accesul, sporindu-i precizia la oprire. Dacă este combinat cu KMP FRAME, permite mărirea vitezei ascensorului, garantând siguranța utilizării sale.

KMP Frame

Include: Elemente de siguranță / Șasiu.
Kit care pregătește ascensorul existent pentru o mărire a vitezei și aceasta se obține atunci când este combinat cu KMP ECO&COMFORT. În mod independent, sporește siguranța ascensorului. Se recomandă combinarea acestuia cu KMP NEW LOOK.

KMP Emergency

Include: Cutii de comandă, indicatoare de poziție și direcție / Sistem telefonic de urgență.
Oferă cabinei un sistem de comunicații cu exteriorul, asigurând o siguranță mai mare, facilitează și eficientizează salvarea.

KMP New Look

Include: Uși pentru cabină / Cabină.
Tot ce este necesar pentru renovarea estetică și funcțională a cabinei, adaptându-se la reglementările actuale și putând fi combinat, după caz, cu alte KMP-uri.

KMP Enter

Include: Uși de palier.
Îmbunătățește holul clădirii existente, făcându-l mai atractiv.

Descărcați catalogul nostru de Modernizare a ascensoarelor

Descărcați aici

Suntem aici ca să vă ajutăm.
Scrieți-ne sau sunați-ne la +40 21 312 07 01.