MP GO! Evolution

MP GO! Evolution

Fiabilitate și confort maxime pentru toate tipurile de clădiri MP GO! Evolution Ascensor complet personalizabil, care reduce la minim timpul de așteptare și garantează un confort maxim. Eficiență ecologică și fiabilitate mulțumită combinației tehnologiei gearless (fără angrenaj) și sistemului electronic de ultimă generație, concepute pentru a oferi cel mai înalt nivel de servicii și conectivitate. MP GO! Evolution Fiabilitate și confort maxime pentru toate tipurile de clădiri Ascensor complet personalizabil, care reduce la minim timpul de așteptare și garantează un confort maxim. Eficiență ecologică și fiabilitate mulțumită combinației tehnologiei gearless (fără angrenaj) și sistemului electronic de ultimă generație, concepute pentru a oferi cel mai înalt nivel de servicii și conectivitate. MP GO! Evolution Fiabilitate și confort maxime pentru toate tipurile de clădiri Ascensor complet personalizabil, care reduce la minim timpul de așteptare și garantează un confort maxim. Eficiență ecologică și fiabilitate mulțumită combinației tehnologiei gearless (fără angrenaj) și sistemului electronic de ultimă generație, concepute pentru a oferi cel mai înalt nivel de servicii și conectivitate. MP GO! Evolution Fiabilitate și confort maxime pentru toate tipurile de clădiri Ascensor complet personalizabil, care reduce la minim timpul de așteptare și garantează un confort maxim. Eficiență ecologică și fiabilitate mulțumită combinației tehnologiei gearless (fără angrenaj) și sistemului electronic de ultimă generație, concepute pentru a oferi cel mai înalt nivel de servicii și conectivitate.

MP GO! Evolution: Specificații tehnice

TIP DE ASCENSOR

Ascensor gearless (fără angrenaj), fără cameră a mașinilor

SE DISTINGE PRIN

Inovație, confort și eficiență

CAPACITATE

Standard: 4-21 de persoane

VITEZĂ

1,0-1,6 – 2,5 m/s

NR. OPRIRI

Maxim 32

TIP DE TRAFIC

Foarte intens

MP GO! Evolution: Specificații tehnice

TIP DE ASCENSOR

Ascensor gearless (fără angrenaj), fără cameră a mașinilor

SE DISTINGE PRIN

Inovație, confort și eficiență

CAPACITATE

Standard: 4-21 de persoane

VITEZĂ

1,0-1,6 – 2,5 m/s

NR. OPRIRI

Maxim 32

TIP DE TRAFIC

Foarte intens

CLĂDIRI NOI

Recomandat în special pentru clădiri noi. Robustețea și fiabilitatea sa îl fac adecvat pentru clădirile cu trafic ridicat și utilizare intensă, cum ar fi centrele comerciale sau stațiile de autobuz/autocar. Pe de altă parte, consumul său redus îl fac ideal pentru utilizarea în clădiri rezidențiale.

ADAPTABILITATE

Se adaptează excelent la puțul ascensorului și la cerințele clientului.

RECOMANDAT PENTRU CLĂDIRI DE TIP

Clădiri rezidențialeHoteluriBirouriCentre comercialeTransport și clădiri publiceSpitaleClădiri înalteClădiri rezidențialeBirouriTransport și
clădiri publiceClădiri înalteHoteluriCentre comercialeSpitale


Conectivitate și fiabilitate

MP GO! Evolution este echipat cu tehnologia inteligentă MP ecoGO care permite monitorizarea în timp real a activității ascensorului și garantează un grad înalt de fiabilitate și o viață utilă a ascensorului îndelungată.

Include un dispozitiv care modulează intrarea curentului, prevenind opririle cauzate de vârfurile de tensiune și protejând componentele sensibile ale circuitului.

Respectuos față de mediu


Certificare energetică de nivel A conform VDI 4707. Reciclabil și recuperabil în proporție de până la 95% conform analizei LCA (Life Cycle Assessment - evaluarea ciclului de viață).


Salvare automată

Salvare automată de serie pentru siguranța utilizatorilor. Este echipat cu un sistem de baterii care duce cabina la cel mai apropiat etaj și deschide ușile dacă se întrerupe curentul.

Aspect și gamă


Soluții personalizate, cu aspect atrăgător, funcționale și inovatoare Gândite pentru a oferi confort și versatilitate maximă utilizatorilor.


Confort și timp de așteptare

Ascensorul este echipat cu trei funcții de control (pre-deschiderea ușilor, pre-pornire și apropiere directă), care fac ca deplasarea să fie mai lină și permit reducerea timpului de așteptare de până la 8″.

Precizie a opririi maximă grație sistemului de poziționare la milimetru cu care este dotat.

Modul Nocturn permite programarea semnalelor sonore astfel încât să nu se audă noaptea.

Ne adaptăm la spațiul de care dispuneți.


MP GO! Evolution este un produs extrem de flexibil, cu capacitatea de a se adapta la puțuri strâmte și la spații de siguranță superioare și inferioare reduse. Permite, de asemenea, adaptarea sistemelor de fixare a ghidajelor la condițiile puțului.


Ascensor conectat

Este echipat cu un sistem de conectare care permite monitorizarea ascensorului în timp real și avertizează tehnicianul de mentenanță în caz că apar probleme. Tot acest sistem permite și conectarea la afișajul TFT Multimedia al cabinei.

Mulțumită modulului GSM integrat, clădirea nu trebuie să aibă linie analogică.

Ascensor conectado

Incorpora de serie con un sistema de conectividad que permite la monitorización del ascensor en tiempo real y avisa al técnico de mantenimiento de cualquier eventualidad. Este sistema además permite conectarse con el TFT Multimedia de la cabina.

El módulo GSM integrado evita la necesidad de línea analógica en el edificio.

Aici puteți consulta documentele tehnice de care aveți nevoie

PLANURI ȘI DIMENSIUNI

EN 81-20/50
EN 81-1/2

PLANURI ȘI DIMENSIUNI

EN 81-20/50
EN 81-1/2

Aveți întrebări legate de documentele noastre?

ÎNTREBAȚI-NE

Aveți întrebări?

 

Standarde opționale

EN 81-70


Accesibilitate în ascensoare pentru persoane, inclusiv persoane cu handicap.


EN 81-71


Ascensoare rezistente la acte de vandalism.


EN 81-72


Ascensoare de pompieri.


EN 81-73


Funcționarea ascensoarelor în caz de incendiu.


EN 81-21


Ascensoare noi de persoane și de materiale în clădiri existente.


EN 81-77


Ascensoare supuse condițiilor seismice.


EDE 14


Spații de siguranță superioare reduse cu trapă


PENTRU ALTE STANDARDE CONSULTAȚI.

Suntem aici ca să vă ajutăm.
Scrieți-ne sau sunați-ne la +40 21 312 07 01.