lift cabina panoramica
3 cabine panoramice MP IFMA cu un design futurist şi o adaptabilitate demonstrată
28 septembrie, 2015
Cât de importantă este întreținerea unui lift pentru siguranța dumneavoastră?
21 iulie, 2016
MP IFMA, una dintre cele mai importante companii din Romania in domeniul ascensoarelor, scarilor si trotuarelor rulante, a sarbatorit 55 de ani de la infiintare si parteneriatul cu Mac Puarsa printr-un eveniment deosebit.
In cadrul galei aniversare "55 de ani de excelenta prin inovatie", organizata la Stejarii Country Club, in Bucuresti, pe 11 mai, au participat zeci de manageri ale unor firme recunoscute la nivel mondial pentru succesul obtinut, dezvoltatori imobiliari de renume, arhitecti, oameni de afaceri si reprezentanti ai centrelor comerciale din toata tara. Acestia au avut posibilitatea de a cunoaste si de a testa tehnologia si solutiile moderne de deplasare in cladiri si in spatii urbane realizate de MP IFMA, precum si de a interactiona si de a dezvolta noi colaborari.
Principala misiune a companiei MP IFMA este aceea de a instala si intretine, la nivel national, lifturi, scari si trotuare rulante pentru deplasarea in siguranta a oamenilor si a lucrurilor care conteaza pentru ei. Gama de ascensoare pusa la dispozitie cuprinde modele pentru orice fel de utilizare: cladiri rezidentiale, hoteluri, birouri, centre comerciale, spitale, locuinte private, transport si institutii publice. Ascensoarele MP IFMA sunt proiectate pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizatori, atat prin accesibilitate si confort, cat si prin performantele tehnice.
De-a lungul timpului, MP IFMA s-a evidentiat datorita profesionalismului si serviciilor de calitate. Pe plan international, compania se poate lauda cu performanta de a fi prezenta in peste 100 de tari de pe 5 continente si de a avea in portofoliu clienti precum Sediul NATO din Bruxelles, Muzeul National de Istorie din Filipine, IKEA (in Suedia, Franta, Spania, Anglia, Belgia) sau Palatul Alhambra din Granada - Spania. La nivel local, Rafinaria OMV PETROM Petrobrazi, Petrom City, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Stadionul Arena Nationala din Capitala sunt doar cativa dintre clientii care beneficiaza de serviciile MP IFMA. In tara, firma dispune de 8 filiale - in Bucuresti, Brasov, Braila, Constanta, Iasi, Roman, Tg. Jiu, Timisoara - si o echipa alcatuita din peste 200 de specialisti.

 

 

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.