Ascensoarele conectate
19 iulie, 2018
MP Participates in the Lift Symposium 2018
22 octombrie, 2018
MP's project to combine its production centres in Seville (in Navisa and Alcalá), part of the second phase of the company's industrial restructuration within its 2016-2018 strategic plan, has been completed.
MP’s new production site is at the Calonge industrial park and spans 25,000 m2. It is here that the company now manufactures its controllers, electronic components, automatic doors and mechanical components (machines, hydraulic units and governors).
It also has 1,500 m2 of R&D&I laboratories, which include a semi-anechoic chamber for tests involving electromagnetic compatibility (EMC), instrumentation and systems for tests and characterization of electrical and mechanical components, in addition to various tests towers, one of which can test 4 lifts in parallel.
The building, which dates back to 1965, has undergone significant redevelopment, involving its roofs, floors, loading docks and offices, as well as the renovation of all its installations in order to increase energy efficiency and ensure the very best environmental and safety conditions.
The project involves a major improvement in terms of working environment and conditions for those involved in this exciting project, providing not only the space necessary for future growth, but also boosting our image and the MP brand.


 
Exterior fábrica ascensores - Calonge2

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.