Cum iti poate usura viata de zi cu zi un ascensor modern
10 aprilie, 2017
De ce este important designul ascensorului si cum sa-l alegi
25 aprilie, 2017
Pentru cladirile multietajate in care sunt receptionate anumite tipuri de marfuri, este foarte greu ca transportul lor sa se faca prin forta fizica umana. O metoda mai eficienta, atat din punct de vedere al timpului cat si al sigurantei in care sunt manevrate pachetele, este reprezentata de instalarea unui ascensor de marfa. In acest articol, afla care sunt beneficiile oferite de lifturile de marfa MP IFMA.

Rezistenta


Un prim beneficiu pe care il ofera instalarea unui ascensor de marfa MP IFMA in cladire este gradul de rezistenta foarte ridicat. De obicei, aceste lifturi nu permit transportul de persoane, insa asta nu este o regula general valabila, deoarece exista modele de ascensoare care sunt destinate ambelor scopuri.

O caracteristica specifica lifturilor de transport marfa este ca suporta greutati foarte mari, asa cum este cel MP Mega de la MP IFMA, care are o capacitate de 6.500 de kg.

Capacitate mare


Principala functie a unui lift destinat transportului de marfuri este sa poata suporta o capacitate cat mai mare de obiecte. Forta fizica a unei persoane nu este indeajuns, iar caratul pe scari a unor pachete sau alte lucruri mai voluminoase este o adevarata aventura. Treptele sunt foarte periculoase atat pentru oameni, cat si pentru obiectele fragile care pot fi scapate pe jos si deteriorate.

Functie de blocare


Fata de un ascensor de persoane, unul special creat pentru marfuri are in plus o functie prin care poate fi blocat intr-o anumita pozitie, mai exact cu usile deschise. Aceasta caracteristica are un rol important in incarcarcarea, respectiv descarcarea marfii, oferind timpulul necesar pentru desfasurarea in deplina siguranta a acestor operatiuni.

Adaptabilitate


MP IFMA ofera si alte solutii de transport al marfii in interiorul cladirilor, cum ar fi platformele de marfa, utile atat pentru produse de dimensiuni mai reduse, asa-numitele mini-loads, ideale pentru hoteluri si restaurante, cat si pentru cele mai voluminoase. Astfel, resursele umane vor fi canalizate spre indeplinirea altor roluri in incinta, economisind timp. In plus, platformele se adapteaza pentru toate tipurile de mediu si de incarcatura.

Ascensoarele de marfa de la MP IFMA faciliteaza munca angajatilor si eficientizeaza transporul marfurilor de orice capacitate.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.