Moving People
8 martie, 2018
3 exemple de adaptabilitate in relatia cu toti clientii MP IFMA
20 martie, 2018

Marile lanturi de hipermarketuri se bazeaza pe o logistica foarte bine pusa la punct ca pe unul dintre principalele motoare de functionare din jurul unui asemenea business. De la flota auto impresionanta la softul utilizat pentru monitorizarea fluxului de produse, totul trebuie sa fie foarte bine pus la punct, pentru bunul mers al afacerii.

 

Tot la capitolul Logistica Interna, lifturile de marfa, utilizate pentru manipularea rapida si eficienta a intregii cantitati de produse, genereaza o multime de avantaje. Care sunt cele mai bune 3 ascensoare de marfa din oferta MP IFMA si cum pot sustine acestea o afacere dinamica, cititi chiar acum, in randurile acestui articol:

 

MP MEGA

Acest produs din gama MP IFMA este cel mai robust lift de marfa pe care il poti achizitiona, astfel incat transportul produselor sa se desfasoare intotdeuna in cele mai sigure conditii si intr-un timp extrem de scurt. Dispune de un motor fara angrenaj pentru incarcari mari, intre 2 – 6.5 tone.

 

MP Go! MEGA este unul dintre cele mai eficiente ascensoare pentru marfa, fiind solutia ideala pentru traficul intens de produse, asa cum intalnim in mai toate lanturile de hipermarketuri. Oferind putere si rezistenta, acest ascensor isi face excelent treaba, indiferent de incarcatura si intr-un timp incredibil de scurt: 1.0 – 1.6 – 2.5 m/s

 

MP H

La o scara mult mai restransa, dar pentru un mediu de business la fel de dinamic, cel mai potrivit ascensor pentru marfa din gama noastra este MP H. Este un lift de dimensiuni mici, pentru un trafic de la mediu catre redus. Acest produs din oferta MP IFMA permite o utilizare excelenta a spatiului dedicat putului, prin libertatea de a utiliza o cabina spatioasa pentru marfa transportata intr-un spatiu extrem de mic. Versatil si adaptabil, MP H este o solutie foarte buna pentru cladirile mai mici ce gazduiesc afaceri medii, asigurand totodata o logistica foarte buna, indiferent de spatiul utilizat.  

 

Mini Loads

Aceasta categorie de produse se pliaza foarte bine pe nevoia hotelurilor sau a restaurantelor de a dinamiza manipularea marfurilor cu dimensiuni reduse. Silentioase si asigurand cea mai buna miscare pe verticala, aceste ascensoare pentru marfa acopera o buna parte a sarcinilor de transport, oferind astfel o autonomie fata de forta de lucru umana. In acest fel, personalul restaurantului este scutit de o sarcina in plus si se poate concentra mult mai bine pe alte task-uri.

 

Cele mai bine puse la punct afaceri, cu un numar mare de angajati si cu un volum urias de marfuri ce trebuie transportate, pun un foarte mare accent pe logistica. Ascensoarele pentru marfa joaca un rol vital in tot acest proces, usurand astfel munca manipulantilor si oferind o solutie de transport extrem de eficienta. Fie ca ne referim la mastodonti precum MP MEGA, sau la ascensoarele mult mai mici – Mini Loads – produsele din oferta MP IFMA surprind prin adaptabilitate, eficienta, grija pentru mediu si design.

 

Iar partea cea mai frumoasa am decis sa o lasam pentru finalul acestui articol: cele mai multe produse din oferta de ascensoare pentru marfa joaca un dublu rol. Asta inseamna ca pe langa transporul in siguranta al marfurilor din stoc, acestea pot transporta fara probleme si pasageri, oferind o experienta placuta atat la urcare, cat si la coborare.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.