3 ascensoare de marfa perfecte pentru un business dinamic
20 martie, 2018
Cum poti configura propria ta cabina pe site-ul nostru
2 aprilie, 2018

Ne dorim ca toti clientii nostri sa se bucure de cele mai bune servicii de intretinere, precum si produse de top ce le pot permite o mobilitate excelenta, indiferent de tipul cladirii. De aceea, suntem intotdeauna deschisi catre abordari diferite, in functie de spatiul in care clientii nostri doresc un ascensor si de utilitatea acestuia, in cadrul unei comunitati.

 

Fie ca trebuie sa intervenim cu o solutie eficienta pentru o cladire ce nu dispune de ascensor, fie ca unul dintre clientii nostri doreste un design anume, suntem mereu pregatiti cu un raspuns, menit sa se plieze intocmai pe o intrebare venita din partea dumneavoastra.

 

Adaptabilitate in design

In functie de nevoile clientilor si de tipul cladirii, produsele MP IFMA vin intr-o gama variata de materiale si nuante, pentru a se integra perfect in decorul spatiului respectiv. De la finisaje la materialele de baza ale structurii cabinei, suntem pregatiti sa intervenim mereu cu un raspuns potrivit. Lucram intotdeauna cu cele mai bune materiale: otel inoxidabil satinat, granit, becuri LED ecologice, integrate cu grija in cele mai performante tehnologii, pentru o experienta unica. Geamurile sunt perfecte pentru cabinele panoramice, oferind intotdeauna o priveliste de vis, iar podelele sunt usor de curatat, indiferent de tipul ascensorului ales.

Adaptabilitate in mentenanta

Suntem oricand alaturi de clientii nostri, atunci cand vine vorba de intretinerea ascensoarelor MP IFMA. Ne ocupam cu acelasi profesionalism de orice produs din gama noastra, indiferent de producator, oferind intotdeauna cele mai convenabile solutii, pentru o rezolvare rapida. Folosim intotdeauna cele mai bune tehnologii, atunci cand ne aflam in timpul unui proces de mentenanta, pentru ca suntem constienti de faptul ca adaptabilitatea este cruciala in acest domeniu. De aceea, toti clientii nostri sunt multumiti de serviciile noastre de intretinere, apeland cu incredere la ajutorul nostru 24/24 h.

 

Adaptabiliate in utilizare

Foarte multe dintre produsele din gama noastra de ascensoare sunt concepute si realizate astfel incat sa ofere solutii de transport, indiferent de cladirea in care sunt amplasate. De exemplu, spatiul generos si viteza foarte buna de transport a ascensorului MP MEGA, il face incredibil de util, atat intr-un spital, cat si intr-un mare centru comercial, pentru manipularea in siguranta a fluxului de marfa. De asemenea, acest produs poate fi integrat fara probleme in planul arhitectural al unei cladiri de birouri, reusind sa transporte fara probleme intre 26-32 de persoane, in acelasi timp.

 

Iata 3 exemple de adaptabilitate in relatia cu toti clientii MP IFMA, incepand cu gama variata de materiale pe care le punem la dispozitie si terminand cu modul in care raspundem oricand nevoilor de mentenanta. Pentru ca a fi mereu capabil sa te transformi in functie de nevoile clientilor este cheia succesului intr-un astfel de business, suntem dispusi de fiecare data sa venim cu raspunsuri personalizate, indiferent de nevoile clientilor. Produsele noastre sunt special conceptue si realizate pentru a putea fi integrate fara probleme, atat in cladiri de birouri, cat si in mari magazine comerciale sau in spitale.

 

Pentru mai multe informatii legate de serviciile noastre de intretinere si gama noastra de produse, intra chiar acum pe www.mpifma.ro si nu ezita sa ne ceri sfatul, ori de cate ori cauti un raspuns potrivit pentru intrebarea ta.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.