standard operare mpifma
Noul Standard de Operare MP IFMA – Mai aproape de clientii nostri
20 iunie, 2019
Structura si principiul de functionare a lifturilor
11 septembrie, 2019

Modernizarea ascensoarelor vechi, prin implementarea unor tehnologii de utima generatie, creste durata de viata a sistemelor de transport, garantand mai mult confort celor care le utilizeaza in fiecare zi. Aflam astazi despre beneficiile modernizarii unui ascensor vechi, precum si despre cele 5 pachete oferite de MP IFMA:

De ce ar trebui modernizat un ascensor?

In linii mari, procesul de modernizare extinde durata de viata a unui lift care s-a uzat in timp, imbunatatind totodata performanta acestuia, prin introducerea unor standarde tehnologice de top. Cu alte cuvinte, modernizarea unui ascensor garanteaza clientilor MP IFMA:

Accesabilitate – Se poate obtine astfel o cabina mai spatioasa, sporindu-se astfel satisfactia utilizarii ascensorului;

Fiabilitate – Se pot reduce defectiunile aparute, imbunatatindu-se astfel performantele ascensorului, pe termen mediu si lung;

Confort – Se pot imbunatati: calitatea deplasarii, franarea, exactitatea opririi, dar si reducerea vibratiilor si a zgomotelor;

Siguranta – Se pot minimiza potentialele riscuri, ascensorul adaptandu-se la cele mai avansate norme de siguranta;

Eficienta energetica – Se poate reduce substantial consumul de energie electrica;

Aspect – Se poate schimba designul cabinei ascensorului, al usilor sau al sistemului de semnalizare;

Conectivitate – Ascensorul se poate conecta la platforma noastra de monitorizare la distanta – Sigma 4 Lifts – pentru a trimite si a primi in timp real date despre starea acestuia. Acest sistem este compatibil atat cu ascensoarele din gama MP IFMA, cat si cu alte marci.

Care este procesul de modernizare a unui ascensor?

  1. Diagnosticarea – Expertii MP IFMA vor analiza starea ascensorului, punand apoi un diagnostic onest si oferind o propunere de modernizare adecvata.
  1. Procesul decizional – Se vor explica proprietarilor cladirii motivele pentru care s-a ales un anumit tip de modernizare, precum si alternativele pe care clientii MP IFMA le au la dispozitie, clarificandu-se orice intrebare care ar veni din partea acestora;
  1. Avize si asistenta publica – Echipa MP IFMA va identifica posibilele subventii, oferind totodata asistenta pentru aplicare;
  1. Finantare – MP IFMA ofera acces la conditii avantajoase de finantare, prin acordurile cu institutii financiare;
  1. Implementare – O intreaga echipa de specialisti va implementa, eficient si rapid, intreaga suma de modernizari aduse ascensorului.

Care sunt pachetele de modernizare oferite de MP IFMA?

Pachetele MP reprezinta un sistem practic si confortabil, prin care clientii nostri pot alege cea mai buna optiune pentru modernizarea unui ascensor vechi.

Datorita acestor pachete, se pot modifica si alege atat specificatiile tehnice, cat si partea de estetica a liftului, pastrand insa neschimbate partile ce asigura functionarea corecta a acestuia.

Iata care sunt cele 5 pachete pe care vi le punem la dispozitie:

1. Pachetul KMP Eco & Confort

Zona de actiune: modernizari la sistemul de tractiune si instalatia electrica.

Acest pachet creste eficienta energetica a ascensorului, nivelul de confort si accesabilitatea, prin imbunatatirea acuratetei opririlor.

2. Pachetul KMP Emergency  

Zona de actiune: modernizari la panoul cu butoane / introducerea unui telefon in cabina.

Acest pachet ofera o solutie pentru a lua legatura cu exteriorul, garantand astfel un nivel mai mare de siguranta si inlesnind procedurile de salvare.

3. Pachetul KMP Enter

Zona de actiune: modernizari la nivelul usile de palier.

Acest pachet aduce imbunatatiri estetice si de functionare usilor de acces in ascensor.

4. Pachetul KPM Frame

Zona de actiune: modernizari in zona elementelor de siguranta / structura

Acest pachet pregateste ascensorul respectiv pentru o crestere a confortului si a sigurantei, obtinuta prin combinarea cu pachetul KMP Eco & Confort. De asemenea, acest pachet poate fi combinat si cu pachetul New Look.

5.  Pachetul New Look

Zona de actiune: modernizari aduse cabinei si usilor.

Acest pachet redefineste estetica si functionalitatea cabinei, adaptandu-se la standardele curente si combinandu-se excelent cu celelalte pachete pentru modernizarea ascensorului.

Pentru mai multe informatii, privind modernizarea ascensorului dumneavoastra, sunati oricand la serviciul pentru clienti MP IFMA, deschis 24 din 24, 365 de zile pe an: + 40 21 312 07 01

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.