Gama noastră de cabine panoramice se pliază eficient pe nevoile dumneavoastră, iar modelele surprind prin materiale elegante şi cel mai bun confort. Fiind extrem de flexibile, se adaptează rapid la caracteristicile specifice mediului în care vor funcţiona. Totodată, dimensiunile generoase şi liniile acestor cabine vă oferă spaţiu şi confort, alături de o vizibilitate ce poate ajunge până la 360°. Pentru că vrem ca utilizatorii acestor cabine să trăiască o experienţă pe care doar o cabină panoramică o poate oferi, materialele pe care le folosim sunt alese cu grijă şi se îmbină într-un mod natural cu unghiurile şi dimensiunile. Iată mai jos câteva exemple ce îmbină cu succes liniile futuriste cu siguranţa şi confortul: 

 

lift panoramic mp ifma
Sursa foto

 

1. Cabina panoramică SAN LUIS – o experienţă inedită la 360°

 

Cabina panoramică SAN LUIS este perfectă pentru amplasarea exterioară pe clădirile mari. Datorită pereţilor realizaţi din sticlă transparentă şi a unghiului panoramic de 360°, priveliştea oferită de această cabină oferă o senzaţie inedită de zbor. Văzută din exterior, cabina pare desprinsă din filmele SF datorită cromaticii speciale ce se îmbină de minune cu materialele. Mai mult decât atât, corpurile cu halogen emană noaptea către exterior o lumină ce nu poate trece neobservată. Pereţii externi dispun la capete de rame lucioase, din oţel inoxidabil satinat AISI 304 (X12).

 

2. Cabina panoramică BACCARAT – eleganţă a meterialelor si confort sporit 

 

Forma poligonală a cabinei panoramice BACCARAT oferă un confort sporit si îmbină cu succes materiale şi linii, pentru o experienţă unică atât la urcare cât şi la coborâre. Podeaua rezistentă este realizată dintr-un granit de cea mai bună calitate, din gama Atica. Bara de sprijin urmăreşte elegant liniie pereţilor interiori, realizaţi din sticlă transparentă. Rosturile netezite ale pereţilor interni sunt realizate din otel inoxidabil AISI 304 (X01).  

 

3. Cabina panoramică SEVRES – îmbinare perfectă a liniilor, atât la exterior cât şi la interior

 

Sticla transparentă curbată la 270° oferă o vedere panoramică absolut uimitoare. Atât la exterior, cât şi la interior, materialele au fost alese cu grijă pentru a se obţine un produs ce surprinde prin design şi cromatică. Lumina oferită de corpurile cu halogen se îmbină foarte bine cu lumina naturală ce vine de afară. Forma semicirculară a cabinei SEVRES sparge orice piedică de spaţiu impusă de laturi, reuşind o îmbinare perfectă a unghiurilor. 

Respectând caracterul general liniar al întregii cabine, mâna curentă (bara de sprijin) este montată direct pe peretele interior de sticlă transparentă şi are o formă tubulară. Oglinda din plafon pe care sunt montate corpurile cu halogen oferă un plus de luminozitate în interiorul cabinei panoramice. 

 

Pe site-ul nostru veţi găsi o gamă completă de cabine panoramice, ce se adaptează nevoilor dumneavoastră şi oferă un mix perfect de confort şi design. Materialele pe care le folosim pentru realizarea acestor produse sunt de cea mai bună calitate, iar cromatica acestora completează liniile futuriste ale designului. Panoramele de până la 360° oferă o experienţă pe care utilizatorii o vor trăi din plin. Se adaptează foarte bine atât înăuntrul cât şi în afara clădiri, iar văzute din exterior, cabinele panoramice MP IFMA par că aduc viitorul mult mai aproape de prezent.