MP IFMA sărbătorește 55 de ani de existență
25 mai, 2016
Gama noastră de cabine panoramice se pliază eficient pe nevoile dumneavoastră, iar modelele surprind prin materiale elegante şi cel mai bun confort. Fiind extrem de flexibile, se adaptează rapid la caracteristicile specifice mediului în care vor funcţiona. Totodată, dimensiunile generoase şi liniile acestor cabine vă oferă spaţiu şi confort, alături de o vizibilitate ce poate ajunge până la 360°. Pentru că vrem ca utilizatorii acestor cabine să trăiască o experienţă pe care doar o cabină panoramică o poate oferi, materialele pe care le folosim sunt alese cu grijă şi se îmbină într-un mod natural cu unghiurile şi dimensiunile. Iată mai jos câteva exemple ce îmbină cu succes liniile futuriste cu siguranţa şi confortul:
1. Cabina panoramică SAN LUIS - o experienţă inedită la 360°
Cabina panoramică SAN LUIS este perfectă pentru amplasarea exterioară pe clădirile mari. Datorită pereţilor realizaţi din sticlă transparentă şi a unghiului panoramic de 360°, priveliştea oferită de această cabină oferă o senzaţie inedită de zbor. Văzută din exterior, cabina pare desprinsă din filmele SF datorită cromaticii speciale ce se îmbină de minune cu materialele. Mai mult decât atât, corpurile cu halogen emană noaptea către exterior o lumină ce nu poate trece neobservată. Pereţii externi dispun la capete de rame lucioase, din oţel inoxidabil satinat AISI 304 (X12). 2. Cabina panoramică BACCARAT - eleganţă a meterialelor si confort sporit
Forma poligonală a cabinei panoramice BACCARAT oferă un confort sporit si îmbină cu succes materiale şi linii, pentru o experienţă unică atât la urcare cât şi la coborâre. Podeaua rezistentă este realizată dintr-un granit de cea mai bună calitate, din gama Atica. Bara de sprijin urmăreşte elegant liniie pereţilor interiori, realizaţi din sticlă transparentă. Rosturile netezite ale pereţilor interni sunt realizate din otel inoxidabil AISI 304 (X01). 3. Cabina panoramică SEVRES - îmbinare perfectă a liniilor, atât la exterior cât şi la interior
Sticla transparentă curbată la 270° oferă o vedere panoramică absolut uimitoare. Atât la exterior, cât şi la interior, materialele au fost alese cu grijă pentru a se obţine un produs ce surprinde prin design şi cromatică. Lumina oferită de corpurile cu halogen se îmbină foarte bine cu lumina naturală ce vine de afară. Forma semicirculară a cabinei SEVRES sparge orice piedică de spaţiu impusă de laturi, reuşind o îmbinare perfectă a unghiurilor. Respectând caracterul general liniar al întregii cabine, mâna curentă (bara de sprijin) este montată direct pe peretele interior de sticlă transparentă şi are o formă tubulară. Oglinda din plafon pe care sunt montate corpurile cu halogen oferă un plus de luminozitate în interiorul cabinei panoramice. Pe site-ul nostru veţi găsi o gamă completă de cabine panoramice, ce se adaptează nevoilor dumneavoastră şi oferă un mix perfect de confort şi design. Materialele pe care le folosim pentru realizarea acestor produse sunt de cea mai bună calitate, iar cromatica acestora completează liniile futuriste ale designului. Panoramele de până la 360° oferă o experienţă pe care utilizatorii o vor trăi din plin. Se adaptează foarte bine atât înăuntrul cât şi în afara clădiri, iar văzute din exterior, cabinele panoramice MP IFMA par că aduc viitorul mult mai aproape de prezent.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.