lift cabina panoramica
Informatii utile despre instalarea unui ascensor exterior
2 mai, 2019
pachete-modernizare-lift
5 pachete pentru modernizarea liftului oferite de MP IFMA
20 iunie, 2019

Vrem sa fim intotdeuna acolo unde clientii nostri au nevoie de noi! De aceea, noul standard de operare MP IFMA isi propune o mai buna apropiere de toti cei care au incredere in serviciile noastre, printr-o adaptare la nevoile acestora, bazata pe:

 • Servicii prietenoase;
 • Anticiparea problemelor;
 • Solutii rapide;
 • Implementari efective.

Mai exact, ce inseamna “Noul Standard de Operare MP IFMA”?

1.Serviciu transparent

Ne dorim sa fim aproape de clienti, chiar din primul pas al relatiei noastre de colaborare: SEMNAREA CONTRACTULUI. Unul dintre obiectivele principale ale noului standard de operare pe care l-am lansat, garanteaza o claritate absoluta in contracte pe care le incheiem cu cei care apeleaza la serviciie noastre.

Astfel, ne vom asigura ca fiecare client MP IFMA va intelege foarte bine documentul pe care il semneaza si ca nu va exista absolut niciun fel de clauza-capcana in contractul de service al ascensorului. Mai mult de atat, prin Noul Standard de Operare MP IFMA, ne dorim ca toti clientii nostri sa fie mereu la curent cu starea de functionare a liftului.

2. Serviciu deschis

Indiferent de producatorul ascensorului, serviciile noastre respecta aceleasi standarde, pentru confortul si siguranta tuturor celor care il utilizeaza in fiecare zi. MP IFMA va oferi, pe intrega durata a contractului de service pentru lift, o lista completa de servicii periodice, dintre care putem aminti:

 • Lucrari de intretinere a ascensorului, conform normelor prevazute de Noul Standard de Operarare MP IFMA, pentru prevenirea posibilelelor defectiuni aparute si extinderea duratei de viata a intregului sistem;
 • Reparatii rapide si eficiente ale oricarei defectiuni aparute in sistemul de functionare a ascensorului, pe intreaga durata a contractului de service lifturi;
 • Disponibilitatea 24 / 24 pentru controlul la distanta al ascensorului. Serviciul de monitorizare Sigma 4 Lifts este o solutie de supraveghere de la distanta, gandita pentru a optimiza performanta ascensorului si pentru a reduce astfel timpul de interventie.

Conectarea ascensorului la aceasta platforma online ofera o multime de avantaje:

 1. Anuntarea automata a echipei de interventie prin SMS, in cazul persoanelor blocate in cabina ascensorului;
 2. Posibilitatea de comunicare telefonica directa, cu persoanele blocate in cabina ascensorului;
 3. Costuri de intretinere predictibile, datorita unor informatii mult mai exacte privind numarul de conectari (trafic), sau evenimentele tehnice aparute;
 4. Stocarea informatiilor privind traficul si eventualele erori aparute in sistemul ascensorului, cu posibilitatea evaluarii ulterioare a acestora;
 5. Cresterea calitatii si a securitatii operationale.
 • Rapoarte tehnice lunare si anuale, ce cuprind: activitatile desfasurate, masurile luate, precum si orice alt material ce poate fi relevant in prezentarea raportului tehnic.

3. Serviciu profesional

Oferim servicii de calitate, conform standardelor in vigoare. De aceea, Noul Standard de Operare MP IFMA asigura o suma de beneficii:

 • Functionarea ascensorului de fiecare data cand utilizatorii au nevoie de transport pe verticala;
 • Timp redus de interventie si repunere in functiune – in maxim 2 ore;
 • Discount integrat de 10% la piese si manopera;
 • Servicii asigurate de specialistii din reteaua de sucursale MP IFMA Romania;
 • Utilizarea exclusiva a unor piese de schimb omologate;
 • Acces la orice piesa din depozitul propriu, in maxim 24 de ore;

Prin lansarea Noului Standard de Operare MP IFMA, ne dorim sa fim mult mai aproape de clientii nostri, de fiecare data cand acestia ne solicita ajutorul. De aceea, noile noastre servicii au la baza doua aspecte importante: digitalizarea intregului proces de monitorizare, precum si eficientizarea vitezei de reactie. Astfel, clientii nostri se vor bucura de mai multa SIGURANTA, mai mult CONFORT, precum si de COSTURI MAI MICI de exploatare, pe termen mediu si lung.

Comments are closed.

Serviciu clienţi personalizat

Suntem întotdeauna aici pentru tine!

Dispecerat:

+40 21 92 63

+40 31 90 07

Vocea clientului:

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi

031 229 2299

(08:00-17:00)

Email: vocea.clientului@mpifma.ro

Datorită experienței de 55 de ani pe care am acumulat-o în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și dincolo de granițele țării, punem la dispoziție o gamă foarte variată de modele de lifturi proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de siguranță, confort și o experiență plăcută ori de câte ori au nevoie de acest mijloc de transport.

Deoarece ne dorim să venim în ajutorul clienților noștri cu servicii variate, pentru ca oricine să poată găsi aici exact ce are nevoie, în portofoliul MP IFMA sunt incluse zeci de variante de lifturi, împărțite în funcție de anumite caracteristici și particularități. Unul dintre cele mai importante criterii este tipul clădirii în care sunt amplasate: lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private.

De asemenea, un alt principiu de selecție este tipul de ascensor: lift de persoane, lifturi de marfă, lifturi pentru spitale, elevatoare și platforme auto, ascensoare pentru persoane cu dizabilități. Pe lângă acestea, oferim și scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice, care au scopul de a îmbunătăți traficul din marile clădiri și de a ajuta la transportul pe distanțe mai lungi.

Indiferent de tipul de ascensor ales, fie că este vorba despre un lift hidraulic sau despre unul cu acționare electrică, la noi puteți găsi cea mai bună soluție pentru problemele dumneavoastră legate de transportul pe verticală. Specialiștii din echipa MP IFMA depun tot efortul necesar pentru ca dumneavoastră să aveți acces cu ușurință la lifturi performante. În plus, suntem în permanență la curent cu ultimele tehnologii și instrumente folosite în acest domeniu, ceea ce înseamnă că avem toate resursele necesare pentru a vă oferi servicii de top.