Ascensoarele pentru autovehicule reprezinta o alternativa excelenta pentru parcarea acestora, atunci cand spatiul nu permite sau cand nevoie unui transport pe verticala pentru masini este un aspect ce trebuie discutat. Potrivite pentru cladirile de birouri, spitale, mari magazine sau chiar pentru zonele rezidentiale, aceste ascensoare speciale insumeaza o suma de caracteristici pe care dezvoltatorii imobiliari sau presedintii asociatiilor de locatari trebuie sa le ia in calcul, in cazul in care o cladire noua se construieste, sau se regandeste vechea structura a unui imobil. Despre cele mai vizibile 3 avantaje pe care aceste lifturi pentru vehicule le ofera, vorbim chiar acum:

1. Adaptabilitate ridicata

Iti oferim cele mai bune solutii, in functie de cladire sau de spatiul disponibil, pentru ca ne dorim ca toti cei care vor utiliza acest ascensor pentru vehicule sa se bucure de o experienta excelenta, de fiecare data cand il vor utiliza. Ce inseamna mai exact adaptabilitatea unui lift pentru masini?

Iata, de exemplu, ascensorul auto MP H, pe care il gasesti in gama de produse MP IFMA: este un ascensor auto versatil, potrivit atat pentru cladiri noi, cat si pentru imobile aflate intr-un proces de renovare. Permite utilizarea la potential maxim a putului, fiind in acelasi timp eco-friendly si potrivit pentru cladiri cu un flux zilnic scazut si mediu.

2. Siguranta maxima si confort sporit

Nu doar ascensoarele pentru persoane din oferta MP IFMA vin la pachet cu aceste caracteristici, ci si lifturile pentru vehicule. Aceste sisteme sunt proiectate de cei mai buni specialisti in domeniu, pentru ca transportul si parcarea masinilor sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Aceste lifturi sunt robuste si asigura cu acuratete oprirea cabinei in statie.

Mai mult decat atat, ascensoarele auto pot fi controlate de la distanta de catre absolut orice sofer, prin telecomanda. Se doreste astfel un control sporit al utilizatorilor, atunci cand lasa si atunci cand iau masina de pe ascensorul potrivit.

3. Mentenanta dupa ultimele standarde

Ne dorim sa fim in permanenta cat mai aproape de clientii nostri, indiferent de tipul ascensorului ales. De aceea, noua gama de servicii MP IFMA presupune o tehnologizare a intregului sistem de mentenanta, indiferent de tipul ascensorului. La fel ca toate produsele noastre, si lifturile pentru vehicule pot fi acum verificate de la distanta, cu ajutorul sistemului inteligent de interconectare a lifturilor Sigma 4 Lifts. Practic, specialistul nostru poate vedea in timp real problema aparuta, scurtandu-se cu mult timpii de asteptare si rezolvare ai defectiunii respective.

Mai mult decat atat, datorita lansarii unui dispecerat national pentru urgente, atunci cand un lift auto se defecteaza nu trebuie decat sa suni oricand la 031 9007, pentru a semnala problema aparuta si pentru a primi informatii vitale, pana la sosirea echipei de specialisti MP IFMA.

Lifturile pentru vehicule reprezinta o solutie sigura si eficienta de transport si parcare a masinilor, indiferent de spatiul respectiv pe care cladirea il ofera. Fie ca vorbim despre rezolvarea unei solutii a locurilor de parcare din fata blocului, sau despre modernizarea unei cladiri de birouri, MP IFMA pune la dispozitie ascensoare auto flexibile, robuste, caracterizate prin confort sporit si siguranta maxima, atat pentru masini, cat si pentru posesorii acestora.