Acum, este mai usor ca niciodata sa vezi dinainte cum va arata propria ta cabina de ascensor, pentru ca pe mpifma.ro te asteptam cu cea mai realista experienta de configurare a unui lift. Vezi in timp real modul in care liftul tau va arata, pana la cele mai mici detalii. Ne dorim ca vizualizarea unei cabine sa fie o sarcina extrem de simpla, pentru ca toti clientii nostri sa poata achizitiona exact produsul pe care si-l doresc pentru cladirea lor.

Mai mult decat atat, acest configurator este menit sa arate inca o data faptul ca avem solutii pentru fiecare client in parte si ca ne putem adapta mereu, in functie de gusturile fiecaruia. Nu trebuie decat sa te inregistrezi pe site, pentru a te bucura de aceasta optiune inedita. Iata mai exact ce presupune acest configurator:

Alege stilul care iti place cel mai mult

 

 

Odata inceputa aceasta experienta pe site-ul nostru, primul lucru pe care il faci este sa alegi stilul pe care tu il consideri cel mai potrivit pentru cabina ta de lift. Iti punem la dispozitie inca de la inceput 5 stiluri diferite, ce surprind prin unicitate, design si inglobarea unor materiale foarte bune. Acestea sunt: VILITER, STYLE, SUPRA, SUPRA MAX, AMBIENTUM. Dupa ce ai ales unul dintre cele 5 stiluri pe care ti le punem la dispozitie, nu iti mai ramane decat sa alegi modelul dorit, pentru ca fiecare stil enumara mai multe variante. Iata, de exemplu, care sunt variantele stilului Style:

 

 

Absolut toate modelele acestui stil, respecta aceleasi tendinte cromatice si inglobeaza aceeasi paleta de materiale, specifica acestei directii de design. Sa mergem mai departe si sa presupunem ca ai ales modelul TEXTON. Odata accesat acest model, in continuare trebuie sa treci prin absolut toate componentele acestei cabine si sa te bucuri in timp real de aceasta experienta inedita:

 

 

Asa cum se poate vedea si mai sus, ai absolut toata libertatea pentru a te decide asupra fiecarui centimetru patrat din cabina ascensorului. Materialele se pot alege cu usurinta, iar detaliile fiecarui produs in parte se pot vedea foarte bine. De pilda, cabina Ambientum permite personalizarea peretilor intr-o anumita culoare si Ambientul JL, care permite personalizarea pereților cu o poză.

De fiecare data cand vei apasa pe Sumary, configuratorul va afisa o fereastra cu absolut toate alegerile de design pe care tu le-ai facut pana in acel moment. In cazul in care doresti ca alegerile pe care le-ai facut sa fie convertite intr-un PDF, nu trebuie decat sa apesi pe butonul aferent, din josul acestei ferestre. Daca vrei sa vrei sa vezi si alte idei de design, sau pur si simplu doresti sa modifici ceva, apasa rapid pe Continue Designing, pentru a te intoarce la configurarea cabinei tale de lift.

 

 

MP IFMA iti ofera o multime de ascensoare de top, servicii de intretinere a ascensoarelor, dar si posibilitatea configurarii cabinei de lift, exact asa cum iti doresti. Te poti concentra asupra fiecarui detaliu de design, pentru a fi sigur ca rezultatul este cel dorit. Podeaua, peretii, plafonul, elementele de iluminat, numarul de intrari si oglinzile, toate acestea pot fi alese de tine, dupa o evaluare amanuntita a ofertei de care dispui. Asa ca fii liber sa iti configurezi asa cum vrei cabina ta, si sa te bucuri de o experienta unica intr-un ascensor MP IFMA.