INFORMAȚII PRIVIND CORONAVIRUS COVID-19

La nivel global MP a oficializat un plan de urgență și, de ceva timp, a pus în aplicare acest plan prin crearea unui comitet de monitorizare pentru a evalua continuu situația și a promova acțiunile adecvate urmărind şi urmând îndrumările Ministerului Sănătății și ale altor autorități sanitare.

Prioritatea noastră este sănătatea oamenilor. Pentru siguranță, am implementat toate măsurile de prevenire recomandate pentru a asigura cea mai bună protecție a angajaților, clienților, furnizorilor și a altor părți interesate.

Pentru acei angajați care trebuie să fie prezenți fizic la locul de muncă, am implementat următoarele măsuri:
• Reorganizarea turelor de lucru pentru a reduce la minimum numărului de angajați prezenți în același timp la sediile companiei;
• Consolidarea măsurilor de prevenire şi limitare a răspândirii infectării cu virusul COVID 19;
• Dotarea personalului nostru cu echipament de protecție specific activității noastre cât și cel impus de această situație specială;

MP și centrele sale de lucru se află într-o stare normală de activitate, fără incidente și cu disponibilitate completă pentru clienții noștri. Lucrăm aplicând criteriile oficiale privind inspecțiile și întreținerea. Campania activă de telelucru începută săptămâna trecută ne permite să răspundem nevoilor dumneavoastră în programul nostru regulat.

MP SERVICENTER, magazinul nostru online este disponibil 24 de ore / 365 de zile și va funcționa în program de lucru normal, ceea ce garantează furnizarea regulată a pieselor de schimb fabricate de MP oricând și oriunde este necesar.

Dorim să mulțumim tuturor echipelor MP, în special celor din fabrică și tehnicienilor de montaj și întreținere, pentru că se străduiesc să mențină calitatea serviciilor noastre. Fără eforturile lor, nimic din toate acestea nu ar fi posibil.

Înțelegem îngrijorarea dumneavoastră în legătură cu propagarea virusului Corona şi din acest motiv vă vom informa imediat despre orice schimbare a situației actuale.

Vă prezentăm măsurile de prevenire necesare în utilizarea ascensorului.