PURIFICAREA AERULUI CU AJUTORUL LUMINII LED UV-C și AL FLUXULUI DE AER CONTINUU

 

 

Soluția MP pentru purificarea aerului din cabină combină eficacitatea luminii ultraviolete UV-C* cu circulația forțată a aerului în interiorul cabinei, intrând în funcțiune atunci când cabina este goală și lăsând-o pregătită pentru a fi utilizată imediat după iradiere, fără niciun risc pentru oameni. Datorită faptului că este un produs fără ozon, nu este necesară ventilarea.

*UV-C este o metodă de dezinfectare care utilizează lumina ultravioletă cu unde scurte pentru a ucide sau inactiva microorganisme distrugând acizii nucleici și întrerupând lanțul ADN al acestora, făcându-le incapabile să realizeze funcții celulare vitale.

Cu ajutorul acțiunii unui mic ventilator, aerul din interiorul cabinei se află în continuă mișcare și atunci când trece prin lumina LED ultravioletă UV-C, aceasta dezinfectează, ucide sau inactivează microorganismele distrugând acizii nucleici și întrerupând ADN-ul, făcându-le incapabile să realizeze funcții celulare vitale.Cu ajutorul acțiunii unui mic ventilator, aerul din interiorul cabinei se află în continuă mișcare și atunci când trece prin lumina LED ultravioletă UV-C, aceasta dezinfectează, ucide sau inactivează microorganismele distrugând acizii nucleici și întrerupând ADN-ul, făcându-le incapabile să realizeze funcții celulare vitale.     

Anti-vandal, fără riscuri pentru pasageri. Nu este necesară ventilarea cabinei. KIT-ul intră în funcțiune numai când cabina este goală, atunci când lumina din cabină este stinsă (kitul include un temporizator de lumină pentru cabină). În cazul în care KIT-ul germicid detectează o mișcare în apropierea cabinei sau este chemat, se închide imediat.

Este adaptabil la orice ascensor, este independent de manevră și se adaptează la orice tip de plafon, cu excepția celor de sticlă.Are design anti-vandal, folosind un profil de aluminiu de mică înălțime (mai puțin de 1 cm) și este înfiletat pe placa tavanului.Datorită faptului că este LED, ciclul său de viață este mai lung decât soluțiile cu tuburi cu mercur.

Având în vedere că nu este necesară ventilarea cabinei (ca în cazul dezinfectării cu ozon), o putem utiliza imediat după iradiere.Sistem inteligent de siguranță, Certificat de OCA GLOBAL, care asigură faptul că utilizatorul ascensorului nu este în niciun caz expus riscului de a fi afectat de lumina ultravioletă.

 

Certificat pentru