Știm cu toții că scările din interiorul unei locuințe pot fi un mare inconvenient și, de foarte multe ori, un obstacol de netrecut pentru persoanele în vârstă, persoanele cu mobilitate redusă sau pur și simplu atunci când ajungi acolo plin de cumpărături sau cu căruciorul bebelușului tău.

În aceste cazuri, instalarea unui lift pentru locuințe aduce o contribuție considerabilă la bunăstarea dumneavoastră, adăugând în același timp valoare proprietății dumneavoastră. Conștient de acest lucru, MP Ifma prezintă MP Mobi HOME, soluția ideală pentru a vă face casa mai confortabilă și mai accesibilă.

MP Mobi HOME elimină barierele arhitecturale din locuința dvs., facilitând astfel accesul în orice spațiu. Oferă soluții cu o capacitate de 2 până la 5 persoane, cabine de până la 110 cm lățime și 140 cm adâncime care pot fi adaptate la aproape orice spațiu. Acest ascensor se deplasează cu o viteză de 0,15 metri pe secundă și o sarcină nominală de până la 385 kg.

Aspectul și funcționarea acestuia sunt identice cu cele ale unui lift convențional, deoarece este întotdeauna prevăzut cu o ușă de cabină și toate componentele au fost proiectate în conformitate cu standardul liftului EN 81-2, asigurând astfel o performanță sigură și confortabilă.

Siguranța oferită de usa cabinei elimină nevoia de a ține apăsat butonul pe tot parcursul călătoriei. Mai mult, nu se oprește până nu ajunge la destinație, prevenind astfel riscul ca pasagerii să rămână blocați între două etaje.

În cazul unei pene de curent, MP Mobi HOME este echipat cu un sistem automat de salvare care va duce cabina la cel mai apropiat etaj și va deschide ușile, astfel încât să nu rămâneți niciodată prins. Este disponibil și cu opțiunea de întreținere la distanță și un serviciu de monitorizare cu număr de telefon de urgență, care funcționează 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

MP Mobi HOME se potrivește perfect în orice clădire, deoarece necesită dimensiuni minime ale fundăturii (de la 15 cm) și spaţiul de siguranţă superior redus de numai 240 centimetri. Puteți alege dintr-o gamă largă de finisaje pentru a vă asigura că se integrează perfect cu estetica casei dvs. și veți avea chiar opțiunea de a o personaliza după gustul dvs.

 

Ai nevoie de mai multă capacitate?

Verificați liftul nostru MP Mobi, cu o capacitate de 2 până la 13 persoane, cu cabina de până la 110 cm lățime și 210 cm adâncime care poate fi adaptat aproape oricărui spațiu. Acest ascensor se deplasează cu o viteză de 0,15 metri pe secundă și o sarcină nominală de până la 1.000 kg.